objectius

Crear una nova proposta de turisme sostenible a la zona.

Estem en una zona on des de sempre, el turisme ha estat centrat als mesos d’estiu i vinculats al sol i la platja. És per això que creiem interessant promoure un producte turístic que potenciï els recursos locals, sostenible i amb qualitat.

Entenem que ensenyant i fent comprendre un entorn tan espectacular i únic com és el Cap de Creus, i una manera de viure totalment lligada a l’entorn, farem entendre un model sostenible de viure i de gaudir d’aquest lloc.

Potenciar el consum de peix de proximitat i menys comercial.

Conscienciar al visitant sobre la gran diversitat d’espècies de peix i crustaci poc comercials que es pesca i tornar a potenciar el consum d’aquestos.  Per raons econòmiques, per raons gastronòmiques i sobretot, ambientals.

Sensibilitzar sobre una tradició centenària que s’està perdent : patrimoni intangible.

La pesca tradicional sempre ha estat lligada al Cap de Creus. Així, el conèixer els topònims, les dinàmiques dels vents, el tipus d’onades, de fons marí, les espècies de peixos és un patrimoni que volem apropar als visitants.

També volem utilitzar tot el vocabulari de mar, els arts, les eines… és un tresor que cal preservar.

Educació ambiental; la geologia, els ecosistemes del litoral de Cap de Creus i les problemàtiques ambientals.

La pesca tradicional està lligada al medi. No es pot entendre aquesta activitat sense comprendre el gran valor geològic, ecològic, natural i perquè no, d’uns paisatges fantàstics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s